Választói Politikai Konferencia (VPK)

A Választói Politikai Konferencia egy tematikus, közösségépítő rendezvény, amelynek központi témája a politika. Olyan, mint egy baba klub vagy egy sakk szakkör, csak ezen nem kismamák és sakkozók vesznek részt (illetve ők is), hanem olyan emberek, akik érdeklődnek a politikai kérdések iránt.

Ezeket a rendezvényeket a Magyar Organizátor Társaság szervezi, változó helyszínen. A következő VPK várható időpontja és helyszíne:

2016 május (a pontos időpont még egyeztetés alatt), Miskolc.

A programokat tekintve, a rendezvények kötetlen beszélgetéseket, játékokat és vitákat tartalmaznak.

Az egyes programpontok úgy vannak felépítve, hogy mindenkit ösztönözzenek a részvételre, a szereplésre, és az egymás közötti kommunikációra, ismerkedésre. Természetesen olyan módon, hogy senki ne érezze magát kényelmetlenül. Tehát aki inkább csak szemlélődne és hallgatna, az is jól fogja magát érezni. A lényeg, hogy a résztvevők egy egymásra odafigyelő közösségbe kerülnek bele, ahol hasonló értékrendű társakra találnak.

A részvétel díjmentes, de jelentkezés szükséges, hogy előre tudjuk, hány résztvevővel kell számolnunk. A jelentkezéshez küldd el nevedet, e-mail címedet és telefonszámodat a vpk@organizator.hu címre!

JAVASLATTÉTEL A SZÖVEG MÓDOSÍTÁSÁRA
JAVASLATTÉTEL ÚJ LINK BESZÚRÁSÁRA VAGY MEGLÉVŐ LINK MÓDOSÍTÁSÁRA


EDDIG BENYÚJTOTT MÓDOSÍTÁSI JAVASLATOK ▼
Miskolczy Zoltán szöveg módosítási javaslata, benyújtva 2016.04.03. 13:31-kor, tartalmi okból. Már elfogadásra és végrehajtásra került.
Miskolczy Zoltán szöveg módosítási javaslata, benyújtva 2015.12.28. 01:02-kor, tartalmi okból. Már elfogadásra és végrehajtásra került.