MOP nagyvárosi programok: Miskolc

Az általunk vezetett Miskolc rövidtávon az alábbiakban különbözne a jelenlegitől

1.) A Tiszai pályaudvar és környéke Miskolc legszebb és legbiztonságosabb részei közé tartozna.

A vasútállomás az egyik legfontosabb hely, mert sokan itt szerzik első benyomásukat a városról. Sok nagyvárosban mégis ez az egyik leglepusztultabb környék. Szeged példájából viszont látszik, hogy ennek nem muszáj így lennie.

Miskolcon ráadásul még a szegedinél is hangulatosabb területet lehet itt kialakítani, mert jobbak az adottságok az állomás közelében lévő Szinva patak és a Selyemréti Standfürdő miatt.

2.) Az Avasi kilátó környéke a lehető legerősebb jogi védelemmel rendelkezne, annak érdekében, hogy kizárólag a jelenlegi, természetes jellegét megőrizve lehessen felújítani, átalakítani.

3.) A város minden nagyobb parkjában (pl.: Népkert, tapolcai park, Avasi kilátó) egy-egy parkőr vigyázna a közbiztonságra, a berendezésekre és a tisztaságra.

A parkőrök ugyan azokkal a jogosultságokkal rendelkeznének, amelyekkel a közterület-felügyelők, de képzésükben nagyobb szerepet kapna a baleseti segítségnyújtás.

JAVASLATTÉTEL A SZÖVEG MÓDOSÍTÁSÁRA
JAVASLATTÉTEL ÚJ LINK BESZÚRÁSÁRA VAGY MEGLÉVŐ LINK MÓDOSÍTÁSÁRA


EDDIG BENYÚJTOTT MÓDOSÍTÁSI JAVASLATOK ▼
III. Richárd szöveg módosítási javaslata, benyújtva 2020.12.15. 09:52-kor, tartalmi okból. Már elfogadásra került, de még nincs végrehajtva.