SZKIFIR - rövid működési leírás

Ennek a weboldalnak a hátterében a magyar fejlesztésű SZKIFIR (Szöveg Központú Interaktív Fejlesztő és Irányító Rendszer) működik. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy korlátlan számú felhasználó közösen fejlessze és működtesse mozgalmunkat, egymással együttműködve és egymást ellenőrizve. 

Bárki beregisztrálhat a jobb felső sarokban látható „Regisztráció” linkre kattintva, és maga is organizátorrá válhat. Ez azt jelenti, hogy nemcsak véleményt alkothat és megvitathatja azt a többi taggal a mozgalom tartalmáról, hanem tevékenyen alakíthatja is azt.

Röviden a rendszer működésének lényege a következő: minden felhasználó javaslatokat nyújthat be szinte bármiről a mozgalommal kapcsolatban. Ha egy javaslat benyújtásra került, arról rögtön vita és szavazás kezdődik, ahol minden organizátor szavazata annyit ér, amennyi OP-val (Organizátor Ponttal) rendelkezik. Ha egy javaslat megszavazásra kerül, az adminisztrátornak kötelezően végre kell azt hajtania, a javaslat benyújtója pedig meghatározott mennyiségű OP-t kap. Bővebben >>

A SZKIFIR működéséhez szükségünk van egy saját szabályzatra is. Ez itt található: Bővebben >>

Itt pedig elérhető egy interjú a SZKIFIR fejlesztőjével, aki példákon keresztül, könnyebben érthetően mutatja be a rendszer működését: Bővebben >>

JAVASLATTÉTEL A SZÖVEG MÓDOSÍTÁSÁRA
JAVASLATTÉTEL ÚJ LINK BESZÚRÁSÁRA VAGY MEGLÉVŐ LINK MÓDOSÍTÁSÁRA


EDDIG BENYÚJTOTT MÓDOSÍTÁSI JAVASLATOK ▼
Hárosi Henrietta szöveg módosítási javaslata, benyújtva 2016.08.14. 21:29-kor, kifejezés racionalizálási okból. Már elfogadásra és végrehajtásra került.
Daribor Kislyk, kifejtő link beszúrási javaslata, benyújtva 2016.06.05. 23:46-kor, tartalom hozáadása céljából. Már elfogadásra és végrehajtásra került.
Csepeli Ervin szöveg módosítási javaslata, benyújtva 2013.02.10. 21:57-kor, nyelvtani vagy nyelvhelyességi okból. Már elfogadásra és végrehajtásra került.
Csepeli Ervin szöveg módosítási javaslata, benyújtva 2013.02.10. 21:39-kor, kifejezés racionalizálási okból. Már elfogadásra és végrehajtásra került.
Csepeli Ervin szöveg módosítási javaslata, benyújtva 2013.02.10. 16:36-kor, kifejezés racionalizálási okból. Már elutasításra került.